Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ COSMOTE, E-VALUE ΣΕ ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ!

 

Η ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ COSMOTE,  E-VALUE ΣΕ ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ!
Είμαστε πέντε εργαζόμενοι της εταιρείας e-value με προϋπηρεσία 10 χρόνια, 7 χρόνια και 6 χρόνια. Ανήκουμε σε μία εταιρία που δίνει στον εργαζόμενο τις νόμιμες (και extra) αποδοχές που δικαιούται. '' Πόσες άραγε εταιρίες καλύπτουν επίδομα πτυχίου, γάμου, παιδιών, δώρα εορτών με επιταγές, παιδικά δώρα και γιορτές και παρέχουν ιδιωτική ασφάλεια στον εργαζόμενο και την οικογένεια του????? " γιατί η e-value τα καλύπτει ΟΛΑ αυτά και ακόμα παραπάνω.
Η e-value δεν χρειάζεται σύλλογο εργαζομένων (ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ) και η διαφορά με όλους εσάς (γιατί δεν πιστεύω ότι είσαι υπάλληλος της Ε-VALUE) είναι το ότι εμείς έχουμε έναν πολύ καλό εργοδότη.
Τρομοκρατημένοι αισθανθήκαμε όταν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, του ΟΤΕ και της COSMOTE ''μπουκάρανε'' στην εταιρία μας σπάζοντας πόρτες βρίζοντας  και χρησιμοποιώντας σωματική βία ενώ  εμείς «το πειθήνιο τρομοκρατημένο προσωπικό»  είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη  ΟΛΗΣ της
  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της εταιρίας διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα έτσι ώστε κανένας υπάλληλος της E-Value να μην αισθανθεί ανασφάλεια και έρμαιο στα χέρια των τρομοκρατών!!!!!!

«Προϊστάμενοι σουλατσάρανε έξω από την e-value έτοιμοι να απομακρύνουν όποιους έπιαναν κουβέντα με τους απεργούς και έτοιμοι να χωθούνε στα πηγαδάκια των εργαζομένων μήπως και ακουστεί καμιά αιρετική άποψη, για να την καταγράψουν και να την απομονώσουν στην συνέχεια.» (Βλέπεις πολύ Spielberg και Φώσκολο όμως)….
Και όσο για τις ηλικίες των 23-29 ετών, πίστεψε με πολύ θα το ήθελα φίλε μου αλλά είμαι 33, 37 και όλοι οι υπόλοιποι από 38 και πάνω.
Βέβαια όταν σε μια εταιρεία το περιβάλλον είναι θετικό και δουλεύεις καλά (κάτω από ανθρώπινες συνθήκες ) σίγουρα  μικροδείχνεις …..
Το ποσοστό των υπαλλήλων  με συνείδηση και όρεξη για δουλειά στις μέρες είναι μικρό. Εμείς λοιπόν ανήκουμε σε αυτούς και οι απόδειξη είναι η προϋπηρεσία που έχουμε σε αυτή την εταιρεία….. άρα φεύγει κάποιος που αδιαφορεί  και όχι αυτός που  έχει επαγγελματική συνείδηση.
Σίγουρα λοιπόν δεν είναι τυχαίο το ότι η E-value απασχολεί 1000 άτομα προσωπικό σε Αθήνα – Ξάνθη ( και το πρόβλημα μας φιλέ μου είναι καθαρά χωροταξικό πλέον. Το πιστεύεις ότι δεν χωράμε….?????  γιατί αν χωρούσαμε θα ήμασταν άλλοι τόσοι!!!!!!!!!!!!)  
Ας ακουστούμε και εμείς οι υπάλληλοι που κάθε μήνα, πριν το τέλος του μήνα έχουμε στη μισθοδοσία ότι νόμιμο δικαιούμαστε και ευχόμαστε πραγματικά να έχετε την πολυτέλεια και την ευχαρίστηση να γίνεται και εσείς μέλη μιας τέτοιας μεγάλης και αυτόνομης οικογένειας.
Δεν υπάρχουν  λοιπόν ενοικιαζόμενοι υπάλληλοι και άνθρωποι στην E-value αλλά ενοικιαζόμενες, πουλημένες και καθοδηγούμενες φωνές όπως η δική σου….
 

2 σχόλια:

  1. Ναι... ναι! κάποιος γράφει όντως από αυτή την εταιρία, και σίγουρα όχι απλοί εργαζόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα τωρα το πιστεψαμε.μαλλον τσιρακια ειστε.κ να μην με ξαναπαρετε τηλ.σας αποκλεισα.ανοικω στην οικογενεια της VODAFONE ειτε σας αρεσει ειτε οχι.κ οποιος εχει αρχιδια γραφει με τα ονοματα του.τι φοβαστε οτι θα σας κανουνε ντα?ισα ισα θα παρετε κ προαγωγη μαλακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή